Tijd om er op uit te trekken!

geschreven door de Sportherberg op 4 maart 2021

laatst bijgewerkt: 1 mei 2021

de Sportherberg
laatst bijgewerkt: 1 mei 2021

Bonjour! Wat leuk dat je onze website bezoekt. Dat zal vast en zeker te maken hebben met je vakantieplannen en de zin om weer lekker te gaan fietsen. De lockdowns hebben ervoor gezorgd dat we allemaal veel binnen hebben gezeten. Soms op de indoor trainer, maar toch vooral gewoon op de bank. Tijd om er op uit te trekken!

Deel dit bericht

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Net als jij hebben wij zin in de lente en zomer van 2021. We kunnen niet wachten om onze deuren te openen en onze gasten een heerlijke vakantie te bieden. We begrijpen ook dat de onzekerheid rondom de coronamaatregelen nog tot vragen leidt.

Vorig seizoen hebben we veel ervaring opgedaan met het ontvangen van gasten in coronatijd. Met de nodige aanpassingen én verantwoordelijkheid van eenieder, hebben we al onze gasten een fijn verblijf kunnen bieden. Dat zetten we door in 2021.

Ons plan is om het seizoen te starten op woensdag 9 juni 2021, uiteraard rekening houdend met de dan geldende coronamaatregelen.

Bij jouw reservering vragen we je een aanbetaling van 20% te voldoen binnen 14 dagen. Het restant dient uiterlijk 6 weken voor aankomst te worden voldaan. Mocht het geplande verblijf vanwege overheidsmaatregelen a.g.v het coronavirus geen doorgang kunnen vinden, dan kijken we samen naar een nieuwe datum. Daarvoor brengen we geen extra kosten in rekening. Is het niet mogelijk om een nieuwe datum te plannen, dan ontvang je voor de aanbetaling een voucher en als het restant ook al voldaan is, restitueren we dat.

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Wij verheugen ons erop om jullie weer te verwelkomen!

We maken gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren. Lees hier meer over in onze privacyverklaring.