We zijn geopend!

geschreven door de Sportherberg op 9 juni 2021

laatst bijgewerkt: 23 juni 2021

de Sportherberg
laatst bijgewerkt: 23 juni 2021

Deel dit bericht

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Goed nieuws! De Sportherberg is vanaf 9 juni 2021 weer geopend. 

De Franse overheid heeft officieel bevestigd dat buitenlandse toeristen in Frankrijk weer welkom zijn vanaf woensdag 9 juni. Tevens is bekend gemaakt wat de voorwaarden voor toegang tot Frankrijk zijn:

  • Europeanen die tegen COVID-19 bewijsbaar gevaccineerd zijn, mogen Frankrijk binnen zonder PCR-test.  De vaccinatie moet volledig zijn, d.w.z. 2 prikken voor Pfizer/Moderna/AstraZeneca (waarbij de tweede prik minimaal 2 weken geleden moet zijn gegeven) of 1 prik voor Janssen (minimaal 4 weken geleden gegeven). 
  • Europeanen die niet gevaccineerd zijn, hebben een negatieve PCR-test of antigeen-sneltest nodig (< 72 uur). Dit laatste is goed nieuws, want een antigeen-sneltest is goedkoper dan een PCR-test en de uitslag is binnen een half uur bekend. (zie bijvoorbeeld Spoedtest.nl met vestigingen door heel Nederland, kosten 49,- inclusief reiscertificaat).

Bij terugkeer naar Nederland of België gelden geen speciale regels meer.

Vorig seizoen hebben we veel ervaring opgedaan met het ontvangen van gasten in coronatijd. Met de nodige aanpassingen én verantwoordelijkheid van eenieder, hebben we al onze gasten een fijn verblijf kunnen bieden. Dat zetten we door in 2021.

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

We maken gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren. Lees hier meer over in onze privacyverklaring.