Bonjour! Wat leuk dat je onze website bezoekt. Dat zal vast en zeker te maken hebben met je vakantieplannen en de zin om weer lekker te gaan fietsen. De lockdowns hebben ervoor gezorgd dat we allemaal veel binnen hebben gezeten.

Mooie fietsroutes in de Vogezen

Het grote voordeel van onze locatie is dat het zowel mogelijk is om relatief ‘vlak’ te fietsen als routes te fietsen met veel hoogtemeters. Dus zowel de beginnende als de gevorderde wielrenner kunnen wij voorzien van routes die passen bij het niveau en de ambities. Lees hier meer over fietsen bij de Sportherberg.

We hebben de beschikking over een database met ca. 100 routes (GPX-bestand). De meeste routes starten bij onze herberg maar we hebben ook een aantal routes die elders starten.

Omdat het te ver gaat om alle routes hier te plaatsen, hebben we voor jullie een top 11 samengesteld van onze meest populaire routes. Ook hebben we – voor de mensen die op de aankomstdag al een ‘opwarmrondje’ willen fietsen – een top 5 samengesteld. Ten slotte vind je onderaan deze pagina nog eens 3 routes die elders starten.

Naast het bekijken van de routes is het mogelijk om elke route direct te downloaden als GPX-bestand of te bekijken via Strava. Veel plezier!

We maken gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren. Lees hier meer over in onze privacyverklaring.