Fietsroutes in de Vogezen

Het grote voordeel van onze locatie is dat het zowel mogelijk is om relatief ‘vlak’ te fietsen als routes te fietsen met veel hoogtemeters. Dus zowel de beginnende als de gevorderde wielrenner kunnen wij voorzien van routes die passen bij het niveau en de ambities.

We hebben de beschikking over een database met ca. 100 routes (gpx-bestand). De meeste routes starten bij onze herberg maar we hebben ook een aantal routes die elders starten.

Omdat het te ver gaat om alle routes hier te plaatsen, hebben we voor jullie een top 5 samengesteld van onze meest populaire routes. De routes zijn beschikbaar via Strava of te downloaden als GPX (via Strava).

Deel onze fietsroutes via:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on pocket
Pocket
Share on telegram
Telegram
Share on email
E-mail

1.

Hohneck

125km - 2140hm

2.

Ballon d’Alsace

114km - 1810hm

3.

Ballon de Servance en Planche des Belles Filles

139km - 2710hm

4.

1000 meren gebied

86km - 1530hm

5.

Fontenois la Ville

69km - 790hm
En tevens hebben we – voor de mensen die op de aankomst dag al een ‘opwarmrondje’ willen fietsen – een top 3 samengesteld:

1.

Rondje hotel

34km - 390hm

2.

Val d’Ajol

50km - 1010hm

3.

Xertigny

71km - 910hm

Mountainbike routes

Direct langs onze herberg lopen een paar vast uitgepijlde (blauwe) routes. Daarnaast hebben we een tiental routes als gpx-bestand beschikbaar die starten vanuit onze herberg. Wij hebben de volgende top 3 van MTB-routes die starten bij ons hotel:

We maken gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren. Lees hier meer over in onze privacyverklaring.