Onze keuken

Heerlijk eten in de Vogezen

Eén van de redenen waarom wij de Sportherberg hebben overgenomen, is de wens van Monique om meer met haar passie als hobby-kok te doen. Met meer kookboeken dan leesboeken op de plank, stelt ze wekelijks met zorg onze menu’s samen. Wij werken met verse producten, veelal afkomstig van lokale producenten.

Als ervaren wielrenners weten wij als geen ander, dat fietsen en eten bij elkaar horen als lucht en fietsbandjes. Dagelijks serveren wij een voedzaam en vooral lekker driegangenmenu met inspiratie uit de Franse én internationale keuken. Inmiddels heeft Monique al menig recept gedeeld met gasten die de gerechten ook eens thuis willen (na)maken.

Lees hieronder meer over onze keuken

Ontbijtbuffet

Je dag goed beginnen

Het ontbijtbuffet staat iedere ochtend voor je klaar van 8.00 tot 9.30 uur en je treft hierop aan: o.a. stokbrood, bruin brood, croissant, ontbijtkoek, hartig en zoet beleg, yoghurt, fruit, ontbijtgranen, melk, jus d’orange/appelsap en thee/koffie. Regelmatig verrassen we onze gasten met specials als ‘overnight oats’, ontbijt-smoothies of een gekookt eitje.

Pastasnack

Tussen 16.00 en 17.00 uur serveren wij (op verzoek) een eenvoudige warme pasta of een pastasalade, om de koolhydraten alvast een beetje aan te vullen.

Diner

Rond 19.00 uur gaan we aan tafel voor het diner. Wij serveren een ‘menu du jour’ bestaande uit drie gangen (voorgerecht, hoofdgerecht en dessert). Ons dagmenu is afgestemd op sporters en heeft volgens ons de juiste balans tussen energie-aanvulling en herstel.

Speciale wensen

Wij kopen speciaal in voor een lactosevrij of glutenvrij menu en zijn daarom genoodzaakt een toeslag van €3,50 p.p. per dag te rekenen. Omdat het aantal vegetarische gasten steeds talrijker is, serveren wij het vegetarische menu zonder aparte toeslag. We willen graag bij reservering weten indien je speciale (di)eetwensen hebt (óók vegetarisch).

We gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren. Lees hier meer over in onze privacyverklaring.

We gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren. Privacyverklaring.