Over ons

Onze passie voor wielrennen én bergen bracht ons, Ella en Monique, in 2017 voor het eerst in de Franse Vogezen. Dat was ook onze eerste kennismaking met de Sportherberg. We werden gelijk gegrepen door de veelzijdigheid van deze prachtige omgeving.

Vanaf november 2018 hebben wij het stokje overgenomen van Michel en Anita en zijn wij de nieuwe eigenaren van de Sportherberg. Je mag van ons verwachten dat wij het hotel voortzetten zoals je het kent: het gezelligste fietshotel in de Vogezen. Met lekker eten en drinken en gastvrijheid.

Naast de Sportherberg runnen wij, in Nederland, The Cycling Academy Amsterdam. Daar kun je jouw fitheid gedurende de wintermaanden op peil brengen of houden, door middel van indoor duurtrainingen.

Ella is bovendien gecertificeerd Pro Coach bij The Cycling Academy Nederland en kan jou begeleiden op zowel fysiek als mentaal gebied. Ze weet wat er nodig is om een sportprestatie neer te zetten en staat je bij tot over de eindstreep. Zo krijg jij alle hulp om te presteren als een pro, zonder je eigen leven op pauze te zetten.

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_3cc

We maken gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren.