Over ons

Onze passie voor wielrennen én bergen bracht ons, Ella en Monique, in 2017 voor het eerst in de Franse Vogezen. Dat was ook onze eerste kennismaking met de Sportherberg. We werden gelijk gegrepen door de veelzijdigheid van deze prachtige omgeving. Toen we de unieke kans kregen om het hotel over te nemen en daarmee van onze hobby’s (wielrennen, coachen en koken) ons werk te maken, hoefden we niet lang te twijfelen.

De Sportherberg is al jaren het gezelligste fietshotel in de Vogezen. Dagelijks zetten wij ons met veel plezier in om dat te blijven. We zijn trots op onze reviews op Zoover, Facebook en Google. Monique runt de keuken van het hotel en zorgt voor het ontbijt, de versbereide maaltijden en pastasnacks. Ella zorgt ervoor dat het gasten aan niets ontbreekt om goed voorbereid op pad te gaan voor een mooie fietsrit of wandeling. Aan het einde van de dag is Ella in de gezellige bar te vinden om gasten te voorzien van een lekker drankje.

Naast enthousiaste hoteleigenaren zijn Ella en Monique allebei gecertificeerd coach. Ella is Pro Coach bij The Cycling Academy Nederland en kan jou begeleiden op zowel fysiek als mentaal gebied. Ze weet wat er nodig is om een sportprestatie neer te zetten en staat je bij tot over de eindstreep. Monique heeft een Master in Coaching aan het Johan Cruyff Institute voltooid. Zij is beschikbaar als carrière-coach en mentor.

We gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren. Lees hier meer over in onze privacyverklaring.

We gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren. Privacyverklaring.