IMG_0003

Wielrennen in de Vogezen

Kom je om fanatiek te trainen, gewoon lekker te fietsen of een combinatie van beide? Wat je doel ook is, wij zorgen dagelijks voor een uitdagende of ontspannende route, die we voor je kunnen uploaden naar jouw fietscomputer. De Vogezen bieden voldoende afwisseling waarop je nooit raakt uitgekeken.

Verder bieden we je de mogelijkheid om, op één van onze Wattbikes, jouw ‘piekvermogen’ vast te stellen d.m.v. een 6″ sprint test. Ook voor andere ‘performance’ testen en virtuele ritten kun je tijdens jouw verblijf een afspraak maken. Zo hoeft zelfs op een regenachtige dag jouw training niet in het water te vallen.

Lekker en gezond eten

Elke ochtend serveren wij ons buffet met o.a. vers brood, muesli en vers fruit. Om 19:00 uur verzorgen wij onze plat du jour die natuurlijk altijd wordt bereid met verse producten.

GPS

We hebben voor elk niveau diverse GPS routes klaar liggen, maar kunnen ook routes op maat maken. De routes gaan o.a. over de Ballon d'Alsace, route des Crêtes en la Planche des Belles Filles. Wij verhuren ook GPS toestellen.

Pastasnack

Tussen 16:00 en 17:00 uur serveren wij een vers bereide pastasnack om de koolhydraten alvast aan te vullen.

Fietsenstalling

Wij beschikken over een fietsenstalling waar je fietsen veilig staan. Ook kun je daar jouw fiets onderhouden en klaar maken voor de volgende dag.​

Ervaring

Onze passie voor fietsen kunnen wij goed gebruiken om een geweldige fietsvakantie voor je te organiseren.

We maken gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren.